hibaby

huippukokemuksia

 ”Ennen yhteistyötämme Vappu Alatalon kanssa, pärjäsin hyvin pienissä kisoissa, mutta arvokisasuoritukset eivät koskaan vastanneet tasoamme. Pääni oli täynnä ajatusmatoja, joiden olemassaolosta en ollut edes tietoinen ennen sessioitamme. Yhteistyömme alkaessa en itse uskonut, että kukaan voisi muuttaa ajatuksiani, mutta niin vain Vappu sai kiinni punaisesta langasta ja täytti tärkeän puuttuvan palan, aukaisten minulle kokonaan uuden maailman kilpailemisessa. Yhteistyömme jälkeen olen ollut monesti maajoukkueessa ja saanut arvokisamitaleja sekä SM-, PM, että EO-kisoissa. Arvokisasuorituksemme eivät enää eroa muista kilpailusuorituksistamme. Ainoa asia mikä harmittaa on se, etten tajunnut ottaa yhteyttä psyykkariin jo vuosia aiemmin. Iso kiitos kansainvälisestä menestyksestäni useiden eri koirien kanssa kuuluu Vapulle!”

-Janita Leinonen

 

Agilityn lajiharjoittelu harppasi merkittävän askeleen eteenpäin löytäessäni vihdoin valmentajat, jotka saivat ne viimeiset puuttuvat palaset loksahtamaan kohdalleen. Sen myötä tulivat mukaan myös ajatukset henkisestä valmentautumisesta. Vapun avulla sain ajatukseni treenaamisesta ja kilpailemisesta oikeille raiteilleen ja pystyin keskittymään tekemisessäni olennaisiin asioihin sekä olemaan itselleni hieman armollisempi. Tulokset puhuvat puolestaan ja yhteistyömme aloittamisen jälkeen olen saavuttanut agilityssa enemmän kuin koskaan aiemmin olisin uskaltanut edes unelmoida. MM-yksilöhopeapokaali takan reunalla muistuttaa minua joka päivä siitä, että kaikki on mahdollista.

-Tuulia Liuhto

 

Aloittaessani yhteistyön Vapun kanssa, olin vielä agilityurani alkutaipaleella. Olin itse itselleni pahin kilpailija ja vihollinen ja vaadin itseltäni vain täydellisiä suorituksia kerrasta toiseen. Vasta Vapun avulla opin tunnistamaan omia ajatuksiani ja tunnetilojani, jolloin minulle avautui mahdollisuus reagoida niihin oikealla tavalla. Pitkään jatkuneen yhteistyömme aikana löysin keinot, joilla saan itsestäni mahdollisimman paljon irti ja joilla onnistun tekemään kilpailusuorituksen keskittyneesti ja täysillä, samalla kuitenkin nauttien jokaisesta yhteisestä agilityhetkestä koirieni kanssa. Yhteistyö Vapun ja erinomaisten lajivalmentajien kanssa on tuonut minulle mahtavia kokemuksia ja menestystä sekä kansallisista että kansainvälisistä kilpailuista.

-Elina Jänesniemi