hibaby

Mitä psyykkari tekee?

Psyykkisen valmentajan tärkein tehtävä on auttaa valmennettavaa kehittymään kohti valmennettavan omaa, itse asettamaansa tavoitetta:

  • yhdessä sinun kanssasi tunnistaa, mitä psyykkisiä taitoja vahvistamalla pääset tavoitteeseesi
  • auttaa näiden taitojen opettelussa ja harjoittelemisessa
  • seurata ja tukea kehittymistäsi, kun opettelet käyttämään taitoja tosielämän tilanteissa
  • kannustaa, kehua, ratkoa kanssasi ongelmia, puskea eteenpäin, valaa rohkeutta – aina tilanteen mukaan
  • uskoa sinuun, tukea matkaasi kohti tavoitetta ja muistuttaa sinua unelmistasi
  • päästää irti, kun olet valmis

Täällä voit tutustua kolmen menestyneen agilityurheilijan kokemuksiin psyykkisestä valmennuksesta.

He kaikki lentävät jo omilla siivillään. He ovat jo saavuttaneet monia urheilu-uransa unelmista; ja matka jatkuu uusien, kovalla työllä ansaittujen onnistumisten ja huipputulosten merkeissä. Tinkimätön harjoittelu on vakiinnuttanut  heidän psyykkisen valmentautumisen taitonsa vahvoiksi suorituksia tukeviksi rutiineiksi ja onnistumisen mahdollistavaksi asenteeksi niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin.  Näillä eväillä heillä on vapaus yhä uudelleen toteuttaa niitä unelmia, joiden vuoksi he ovat valinneet satsata harjoitteluun ison osan aikaansa, kaiken taitonsa ja intohimonsa.

Olen kovin ylpeä siitä työstä, minkä jokainen heistä on menestyksensä eteen tehnyt. Minua ilahduttaa, miten taidokkaasti he käyttävät heille merkittäviä psyykkisen valmennuksen työkaluja ja -taitoja. Psyykkarina nautin nähdessäni miten ahkerasti ja päättäväisesti he tekevät työtä kehittyäkseen urallaan yhä eteenpäin.

Onko sinulla unelmia, intoa tehdä kovasti töitä unelmiesi toteuttamiseksi, päättäväisyyttä harjoitella?

Unelmiesi koolla ei ole väliä – voit unelmoida isosti tai pienesti. Ota yhteyttä, jos haluat unelmasi toteuttamiseksi apua psyykkisen valmentautumisen harjoittelussa!