hibaby

Psyykkinen yksilövalmennus

Henkinen valmennus yksilöohjauksena on tavoitteellinen, luottamuksellinen ja pitkäjänteinen yhteistyöprosessi psyykkisen valmentajan ja urheilijan välillä.  Mimimissään prosessit kestävät 4-6kk ja sisältävät 3-6 tapaamista.

  • Prosessi alkaa valmennuskartoituksen täyttämisestä. Sen pohjalta laaditaan valmennukselle tavoitteet.
  • Tapaamiset sovitaan sen mukaan miten tavoite, kisa-aikataulut ja tilanne vaatii.
  • Prosessiin kuuluu jonkinverran kotitehtäviä joita asiakas työstää tapaamisten välillä.

Tapaamisissa työstetään niitä asioita joista on tavoitteessa sovittu. Tyypillisimmät tavoitteet ovat jonkin kisaamista tai treenaamista haittavaan tekijän poistyöstämistä, kilpailutilanteessa toimimisen kehittämista, motivaation ylläpitoa, itseluotamuksen kehittämistä, häiriöiden hallinnan harjoittelua jne.

Menetelmät joita käytän ovat keskustelu, mielikuvaharjoitukset, vireyden hallinta (rentoutusharjoitukset), NLP-tekniikat, EMDR-traumamenetelmät, suggestiiviset menetelmät (ei hypnoosi), toiminnalliset menetelmät, toiminta-analyysit.

  • Ohjaustapaamiset järjestetään pääosin Espoon Niittykummussa, mahdollisesti myos Siuntiossa. Kun olen reissussa kouluttamassa tai treenaamassa, voidaan tavata myös jossain matkan varrella.
  • Osa tapaamisista voidaan järjestää virtuaalisesti HangOut- , Skype-, FaceTime- tai tavallisina puheluina.
  • Ensimmäisellä kerralla tapaamiselle varataan 1,5-2h aikaa, jatkossa yleensä 1h per kerta.

Yksilöohjauksen etu on siinä, että voit luottamuksellisesti käydä läpi hyvin henkilökohtaisiakin kisaamiseen ja treenaamiseen liittyviä asioita, ja kaikki aika on varattu sinun käyttöösi.

Kiinnostuitko? Laita viesti: vappu@nuppijumppa.com